У оквиру Недеље добродошлице, а у сарадњи са Školom intelektualnih veština (www.intelektualnevestine.rs), Правни факултет je у могућности да понуди курсеве који прате најсавременије трендове у начину на који се приступа учењу и развоју различитих когнитивних вештина.

Путем следећег линка (https://ucilakosaznajkako.thinkific.com/bundles/studentski-free-sadrzaji) заинтересовани студенти могу да се региструју на платформи Školе и приступе бесплатним садржајима који укључују следеће едукације:

  1. Брзо читање Masterclass;
  2. Добро спавај боље памти;
  3. Зашто лоше памтимо;
  4. Studymaster менторски процес.

Studymaster менторски процес и Viber заједница Studentski inkubator представљају менторски пројекат Školе intelektualnih veština, кроз који групу студената (и све оне који припремају одређене испите) водимо кроз процес припреме испитне материје и асистирамо им да превазиђу застоје и лимитирајућа уверења, да оптимизују рад и побољшају резултате у учењу. Пројекат је бесплатан и свако може да му се придружи.

Линк ка Viber заједници Studentski inkubator: https://invite.viber.com/?g2=AQBDUkdWq%2Fhl0U74NRK5P%2BZ%2FPqmMhhDZ66W0KtoIDpYup3jihO%2BEHk%2F8At2OZb0JKlikom.

 

*ПОСЕБНА ПОГОДНОСТ *

Сви заинтересованим студентима биће омогућен бесплатан приступ целокупном курсу Организација учења. Да би заинтересовани студенти добили посебан код за бесплатан приступ овом курсу, потребно је да приликом пријављивања за недељу добродошлице одаберу опцију да желе да похађају курс Организација учења и да су сагласни да им Školа intelektualnih veština пошаље неопходан приступни код на мејл који буду оставили.