Избором нашег Факултета и окончањем студија, постаћете део породице од близу 50.000 дипломаца. Студираћете на Факултету који је дао највише академика САНУ, ректора Универзитета у Београду, министара и председника владе Републике Србије.

Студије права и углед нашег Факултета пружају велике могућности запослења. Дипломирани правници нашег Факултета успешно раде у привреди, у судовима, државној администрацији, адвокатури, на факултетима и Универзитету, приватним фирмама, институтима, дипломатији, новинарству. Знања и вештине стечене на нашем Факултету се све више користе у водећим компанијама и адвокатским канцеларијама у свету, на различитим универзитетима и институцијама. На бироу за запошљавање најмање је правника.

На Факултету вас чекају следећи облици наставе: предавања, вежбе, семинари, стручне или студијске дискусионе групе, правне клинике, стручна пракса – у судовима, државним органима, органима локалне самоуправе и адвокатским канцеларијама – као и бројни и разноврсни курсеви и специјалистичке студије, међународна стручна такмичења (moot court), такмичење у беседништву и разни конкурси у вези са бројним наградним фондовима.